Oprichter Alexander Keur

Jesus Today is voortgekomen uit een verlangen om mensen op eenvoudige wijze in aanraking te brengen met inspirerende verhalen. Bijzondere verhalen van gewone mensen. Verhalen met één gemene deler: Jezus.  Wie is deze persoon aan wie we de jaartelling te danken hebben. Waarom zijn we na ruim 2000 jaar nog niet over hem uitgesproken. En wat is zijn impact voor vandaag de dag?.

In 2010 kwam ik (Alexander Keur) na een crisisjaar op kerstavond in een kerk terecht waar ik normaal gesproken nooit kwam. Hier werd de geboorte van Jezus Christus, de Zoon van God gevierd. Ik had nauwelijks kennis van de Bijbel, de kerk en christelijke traditie en had hier ook veel kanttekeningen en zelfs ook wel vooroordelen bij.  Er werd iets getriggerd die avond. Je kunt het terug horen in mijn eigen verhaal. 

Ik had geen idee waar ik met deze nieuwe interesse in mijn leven terecht kon. Er staat van alles op internet, zoveel verschillende kerken en organisaties. Wie kon mij hier verder mee helpen en waar kon ik gewoon ervaringen uit de eerste hand krijgen. Gewoon van mensen zoals ik die iets vertellen over wat ze persoonlijk met Jezus hebben meegemaakt.

Er bleken veel mensen te zijn die een persoonlijk verhaal over Jezus hebben en dat graag wilden delen.  Zodoende zijn we samen met een team enthousiastelingen dit online platform begonnen.

We hopen dat deze verhalen jou net als ons ook weet te verassen!

Alexander Keur