Meer over Jezus

Wellicht heb je je weleens afgevraagd…

  • Is er meer tussen hemel en aarde ?
  • Wat is de zin van het leven ?
  • Waarom ben ik hier?
  • Is er leven na de dood ?
  • Waar komt het kwaad vandaan ?

Deze grote vragen zijn van alle tijden en alle mensen. Jezus heeft niet alleen veel gezegd over deze vragen maar daar ook veel over laten zien. In Bijbel staat dat Jezus over zichzelf zegt :

Ik ben de weg – Ik ben de waarheid – Ik ben het leven.

Een bijzonder statement die uitdaagt. Alle mensen op dit platform hebben ooit een tastbare of minder tastbare ontmoeting met deze Jezus gehad die zegt de Zoon van God te zijn. De Bijbel leert ons o.a. dat God liefde is en dat het kwaad tussen God en de mensen in stond, maar is verslagen doordat Jezus het kwaad heeft overwonnen. Hierdoor kan iedereen die in Jezus gelooft, worden hersteld in zijn of haar relatie met God de schepper.

Op dit platform verzamelen we alle mooie verhalen van mensenlevens die veranderd zijn doordat ze Jezus hebben leren kennen.

Wellicht heb je een persoonlijk visitekaartje ontvangen van iemand en door het scannen van de QR code op het kaartje.

Mocht je meer willen weten over Jezus dan verwijzen we je graag naar de Alpha Cursus. In deze cursus leer je in ca. 10 ontmoetingen (Fysiek of online) in een kleine groep wat het christelijk geloof inhoudt en welke vorm je hier aan zou kunnen geven in je persoonlijke leven.