Meer over Jezus

Ontmoeten, vragen en ontdekken doe je bij alphacursus.nl

Wellicht heb je je weleens één van de volgende vragen afgevraagd?

  • Is er meer tussen hemel en aarde ?
  • Wat is de zin en de oorsprong van het leven ?
  • Is er leven na de dood ?
  • Waar komt het kwaad vandaan ?

In Bijbel staat de Jezus over zichzelf zegt :

Ik ben de weg – Ik ben de waarheid – Ik ben het leven.

Alle mensen op dit platform hebben ooit een tastbare of minder tastbare ontmoeting met deze Jezus gehad die zegt de Zoon van God te zijn. De Bijbel leert ons tevens dat God liefde is en dat het kwaad tussen God en de mensen in staat, maar is verslagen doordat Jezus het kwaad heeft overwonnen. Hierdoor kan iedereen die in Jezus gelooft worden hersteld in zijn of haar relatie met God de schepper.

Op dit platform verzamelen we al die mooie verhalen hoe mensenlevens zijn veranderd doordat ze Jezus hebben leren kennen op de reis van het leven en hopen jou hiermee ook te inspireren.

Wellicht heb je een persoonlijk visitekaartje ontvangen van iemand en door het scannen van de QR code op het kaartje kom je rechtstreeks bij zijn verhaal uit.

Mocht je meer willen weten over Jezus verwijzen je graag naar www.alpha-cursus.nl. Tijdens een Alpha cursus leer je in ca. 10 ontmoetingen (Fysiek of online) in een kleine groep wat het christelijk geloof inhoudt en hoe je hier vorm aan kunt geven in je persoonlijke leven.

Privacy Preference Center