Ik doe mee

Middels het concept van Jesus Today willen we jou helpen en faciliteren om je getuigenis tot een krachtig evangelisatie middel in te zetten.

Het is soms ongemakkelijk of ongepast om zomaar over Jezus te gaan vertellen bij de bushalte, een restaurant of op de voetbalclub. Daarentegen is Jezus het grootste cadeau wat God aan de mensheid heeft gegeven en heeft hij ons geroepen om zijn naam bekend te maken onder de volken.

Zodoende hebben we het volgende concept bedacht waarmee je laagdrempelig over Jezus kunt getuigen door het uitdelen van een business card met QR code dat rechtstreeks verwijst naar jouw persoonlijke getuigenis op het platform.

Om mee te doen doorloop je de 3 onderstaande stappen…

 

Download de APP

Binnenkort beschikbaar!

Download de Jesus Today APP. En maak een account aan.

Voor Apple (OIS)>>> Klik hier

Voor Google (Android) >>> Klik hier

Neem jouw getuigenis op

Doorloop de instructies en neem jouw getuigenis op via de camera van jouw telefoon.

Deel jouw getuigenis met de mensen om jouw heen

Je krijgt vervolgens 100 business cards toegestuurd met een unieke QR code die rechtstreeks naar jouw getuigenis op de website verwijst. Deze kaartjes kun je vervolgens uitdelen aan iedereen in je omgeving.

Wil je het werk van Jesus Today ondersteunen met een gift? Klik dan op onderstaande button.

Doneren

Bedankt !

Jesus Today is laagdrempelig voor zowel de gever als de ontvanger. We geloven dat jouw getuigenis een grote impact kan hebben. Onderschat de kracht hiervan niet!

We wensen jou heel veel zegen. Bedankt voor het meedoen.

Privacy Preference Center